Henkilökuva

Voit halutessasi katsoa myös Rajatieto-Tv:n elämäntie haastattelun

Linkistä :


Olen tähän elämääni valinnut nimekseni Helge Mikael Salon. Tosin sukunimen olen saanut kylkiäisenä vanhemmiltani. Nimieni tuomin avaimin olen elämäni matkalla availlut monenlaisia ovia henkisellä tielläni. Yksi nuoruudessani auennut ovi on johtanut minut Luonnonhenkimaailman äärelle sen moninaisuutta ihastelemaan, ja tuo ovi on edelleen auki ja siitä on liikennettä molempiin suuntiin lisääntyvässä määrin.

Maa-Äidin sydämen syke sai rytmin sisältäni pulppuamaan teoiksi, niinpä olen jo yli 30 vuotta soittanut rumpuja eri muodoissaan. Aluksi rummut veivät minua vuosikymmeniksi kiertämään keikkalavoja ja kiinnostus alkuperäiskansojen rytmeistä toi minut takaisin luonnon rytmeihin.

Niinpä aikanaan, tehtyäni intiaanien käyttämän kehärummun, se vei minut mukanaan takaisin kotiin siihen syvempään sisäiseen maailmaan jonka sen henkinen käyttö voi tuoda. Tällä ”Rummun Tiellä” olen vieläkin ja loppua ei näy, sillä sitä ei ole.

Olen pyrkinyt Voimarummunteko -kursseilla ja Rummun Eheyttävä voima -kursseilla jakamaan sitä tietoa jonka olen henkioppailtani ja Cherokee-shamaani ”White Thunder” Michael Drakelta saanut, jotta muutkin löytäisivät tämän rummun eheyttävän ja itsestä henkisiä voimavaroja avaavan tien. Se on tie, joka sopii yhteen kaiken sen kanssa, mitä elämässäsi tahdot ilmaista.

”Rummun tie” vei minut myös tekemään Healing Drum-terapiaa.helge_s.png

Energiahoitaminen alkoi varhain elämässäni, samoin kuin henkimaailman kokeminen, ja edellisten elämien tarkoituksia ja viisauksia olen tutkinut paljon oppaideni kanssa. Kanavoinnista tuli myös osa arkea. Näin syntyi automaattikirjoituksella kirjoittamani kirjakin ”99 Seisahduksen Hetkeä”.

Nykyisin teen elääkseni juuri aiemmin mainittuja asioita, sillä ilokseni elämäntavastani muodostui yleisen kiinnostuksen myötä jokapäiväinen työni.

Etenkin shamanistisen näkökulman kautta saamani Luonnonhenkiyhteyksien maailma on kiinnostanut ihmisiä ja olenkin valottanut monille tätä kokemusmaailmaani.

Mottoni on aina ollut: Kun kuuntelet RAKKAUDELLA Sydämesi kautta kaikkea ympärilläsi olevaa ja sisäistä maailmaasi, löydät SYDÄMEN RAUHAN.

Valoa ja Rauhaa Sinunkin sydämeesi.

T: Helgemikael