Tilapuhdistuksesta ja energisoinnista

Kaikkiin tiloihin, missä asutaan ja eletään, jää tapahtumista ja itse elämäntavoista ja tapahtumien energiasta aiheutuva kokonaisenergia.
 
Mikäli tapahtumat ovat olleet raskaita ja negatiivisia, voi tilassa olija tuntea olonsa väsyneeksi, ärtyisäksi tai jopa pelokkaaksi.
 
Nämä tilaan ja "seinille jääneet" energiat voidaan puhdistaa ja uudelleen energisoida tasapainoisilla ja rakkaudentäyteisillä energioilla.
 
Varsinkin uuteen paikkaan muutettaessa olisi tärkeää puhdistaa tila edellisten asukkaiden jäljiltä. Tilaan on voinut jäädä jäljet kiukusta, katkeruudesta, riidoista, sairauden tuskasta ja vastaavista energioista, jotka voivat vähitellen vaikuttaa muihin tilan käyttäjiin.
 
Tilassa voi olla myös poismenneiden henkiä, jotka on johdatettava eteenpäin valoon.
 
Tällaisissa puhdistus ja energisoinnneissa käytetään rumpuja, soivia kulhoja, Thingsha-kelloja, siunattua vettä, suitsukkeita, elementtejä, mineraaleja, soinnuttamista, kukkia, rukouksia... aina sopivasti tilanteen vaatimusten mukaan.
 

Tilojen kaukopuhdistuksesta

Luonnonhenkimaailman läsnäolo  on saanut koko ajan enemmän tilaa ja uusia muotoja, ja he ovatkin olleet mukana myös tilapuhdistustekemisissä.

Kun haluat kotisi sydämelle ja valolle lisää kirkkautta, siihen kodikkuuteen jonka haluat kotonasi olevan, niin kodille voi tehdä kaukopuhdistuksenkin. Kotonasi saattaa olla sinne kertyneitä matalia värähtelyjä, jotka voivat saada joskus olon tuntumaan tukkoiselta ja epävireiseltä.

Kodin kaukopuhdistuksessa mukana on ollut luonnonhenkiväkeä, jotka ovat välittäneet  värähtelyitä puhdistavia ja kohottavia energioita. Mikäli kodissasi on kotihaltija, hän on mukana välittämässä energiaa juuri niihin kohteisiin, jotka hän kokee tarpeellisiksi, ja näin energisoinnista tulee vieläkin tarkempaa.

Jos kristallit sykähdyttävät sinua, voit hankkia kodillesi oman, kodin valon kristallin virittämällä sen ylläpitämään kotisi valoa.

Joskus tilassa saattaa olla myös harhahenkiä tai muita sinne majoittuneita henkimaailmassa, niin heitäkin voidaan ohjata valoon.