Healing Drum

Healing drum -hoidossa yhdistyy sekä perinteinen shamanistinen elementtien (maa, tuli, vesi, ilma) kanssa tehtävä mielikuvamatka omassa itsessä vaikuttavien elementtien tunnistamiseen, sekä rummun fyysisen värähtelyvaikutuksen rentouttava ja tasapainottava vaikutus niin kehoon kuin mieleen.

Hoidon kesto on noin 45min ja rumpu soittaa koko tuon ajan sydänrytmiin sopivaa rytmiä. Mielikuvamatka osuus tehdään sydänrytmin kanssa, ja rummutushoito 3-4 lyöntiä/sek eli niin sanottu Eagle- beat, joka tutkitusti vaikuttaa tietoisuudentilamuutoksiin. (Rytmi on sama, jota intiaanit käyttävät näynhakumatkallaan, sillä se yhdistää oikean ja vasemman aivopuoliskon toimintaa.)

Tuloksena on hyvin rentouttava ja tasapainottunut olotila, joka tavallisesti säilyy rumpu_kotkat.pngpitkänkin ajan. Värähtelyn vaikutus kestää tutkitusti vähintään noin 72 tuntia.

Rummutuksen hoitavia ja eheyttäviä vaikutuksia on nykyisin tutkittu paljon, etenkin Yhdysvalloissa rummutusterapian uranuurtajan Robert Lowrence Friedmanin ja Cherokee shamaani ”White Thunder” Michael Draken ja tutkijoiden toimesta, kuten myös monissa neurologian tutkimuslaitoksissa.

Halutessasi kokea tämän itse ,ota yhteyttä :)