Didgeridoo-energialähetys & didgeri-energisointi

Didgeridoo on Australian alkuperäiskansan aboriginaalien käyttämä pitkä puupuhallin. Se on vanhin tunnettu puhallinsoitin, jonka on arvioitu olevan 1500 - 40 000 vuotta vanha. Se on alun perin ollut seremoniallinen soitin, jonka äänimaailman kautta on ilmennetty luonnon ääniä ja yhteyttä Äiti Maasta eläin- ja kasvikuntaan ja aina universumin värähtelyihin saakka. Samoin kuin intiaaniperinteen kehärumpu, didgeridoo yhdistää niin soittajansa kuin kuulijansa alkuperäisiin luonnon elementtien värähtelyihin kuten myös universaaleihin värähtelyihin. Viime vuosikymmeninä didgerin käyttö onkin yleistynyt ympäri maailmaa ääniterapia-käytössä sen ainutlaatuisen äänen vaikutuksen takia.

Didgerin matalat Äiti Maan värähtelyt vaikuttavat kuulijoihin kehon, sielun ja eri henkisyyden tasoilla. Matalataajuinen didgeridoo värähtelee perustaajuutena 50 - 200 Hz sekunnissa, mutta se saavuttaa myös kuuloalueemme ulkopuolella olevat alle 20 Hz taajuudet, eli  alfan (8 - 13 Hz), theetan (4 -7 Hz) ja deltan (0 - 3 Hz) taajuudet. Soittotekniikasta ja soittimen ominaisuudesta riippuen yli 1000 Hz ylä-äänetkin voivat tulla mukaan. Tämä laaja äänivärähtelyjen skaala käy kehon läpi päästä varpaisiin, tasapainottaen ja eheyttäen niin kuulijaa kuin soittajaakin. Hyvinvointimme lisääntyy, voimme vapautua stressistä ja samalla avautuu yhteys ykseyden ja maailmankaikkeuden tietoisuuden kanssa. Nämä Äiti Maa -soittimen vahvat ja syvät vaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuosituhansia.

Äänivärähtely on hyvin harmonisoivaa ja rentouttavaa ja se ei vain kuulosta rentouttavalta vaan sen voi aistia koko keholla päästä varpaisiin ja näin se sallii kehon virtausten palautua normaaliin eheään suuntaansa. Värähtely ei rajoitu fyysisyyteen vaan se vaikuttaa syvästi vapauttavasti myös energiatasolla juuri siellä missä tukkoisuutta on. Niinpä oli sitten kysymys mielen, tunteiden tai vanhojen jumittuneiden toimimattomien ajatus- tai käsitemallien vapauttamisesta niin energia toimii myös siellä kun otat sen vastaan ja sallit vaikuttaa.

Tässä Marja Lehtisen kokemuskommentti vastaanotetuista didgeridoo-energialähetyksistä:

"Kun sisäisyydessäni on mikä tahansa muuri, este, rajoite tai hidaste, digerin voima saa energian liikkeelle. Minulle se on henkinen muurinmurtaja. Monesta tuskatilasta on siirrytty suoraan (intohimoon, sallimiseen) luomisen tilaan ja energia kulkee komeasti vailla mitään esteitä. Näin hankaluudesta tulee suoraan käyttövoimaa mihin tahansa tietoisesti valitsemaani luomistarkoitukseen. On ikään kuin Äiti Maa kiteyttäisi voimaansa, sitten muistan ja pum! Läpi tulevat tarvittavat oivallukset, ideat, irtipäästämiset tai liikkeellelähdöt.

Myös biologian tasapainottajana erinomainen.

Digerihoidot sarjana voivat helpottaa tai tasoittaa millä tahansa elämänalueella esiintyvää jumittamista tai painetta.

Vielä digerivoiman verevyys on ollut olennainen apu salliessani koko henkeni asuttaa kehoani. Kääntäen Sinulle, jonka on hankalaa säilyttää vahva maadoitus, digerivoima voi toimia muistuttajana siitä, kuinka luonnollista se onkaan. Kaikki alkuperäiskansojen tietäminen on luonteeltaan luonnollista ja tämä voiman laatu tuntuu nykypäivän länsimaisesta maailmasta olevan eniten karkuteillä.

Digerin myötä voimme kulkea yhtä luonnollista reittiä takaisin siihen, mitä olemme."Halutessasi kokea vaikutuksen itse konkreettisesti, voin tehdä sinulle läsnä ollen didgeridoo-äänienergisoinnin.

Tässä muutama YouTubesta löytyvä esimerkki siitä, miltä didgeri-energialähetys voi kuulostaa joko suoraan kehon piiriin annettuna tai kaukolähetyksenä:

Linkki 1

Linkki 2

Linkki 3

.......................................................................................Äänienergisoinnissa käytän luonnollisia akustisia äänilähteitä
esim. hyvin matalavärähteistä Australian Aboriginaalien käyttämää
"Bulroarer" "hyrräää", samoin matalavärähteistä "Double Wind-Wand Bulroarer"
"hyrrää", intiaanien "Sadetikkua" ja helistimiä, kehärumpua ja Pow-Wow rumpua,
Aboriginaalien didgeridoota joka äänimaailmakokonaisuudessa on pääinstrumentti,
soivaa kulhoa, "tuuliputkikelloja" ja thingsakelloja.

Äänimaailma lähtee matalista perusvärähtelyistä kulkien kohti korkeampia kellojen ääniä
muodostaen näin laajan äänialue kokonaisuuden.
Äänikokonaisuus kulkee ja kumpuilee seuraten läsnäolevaa energiamaailmaa.


Äänimailman on tarkoitus avata meidän potentiaaleja

olemisessa,elämisessämme ja luomisessa sillä olemme tahtomattammekin

niin kauan , jo edellisten elämiemmekin ajoilta, jättäneet omaa

voimaamme kiinni ja piiloon.
Niinkuin on sanottu että meissä ei ole

mitään parannettavaa, vaan omien voimavarojemme ja mahdollisuuksiemme

avaamista niin että koko olemuksemme voi toimia vapaammin ja elämä
meissä voi hengittää ja virrata niin kuin se juuri meidän kautta voi esiin tulla.

Illassa kerron ensin käyttämistäni äänilähteistä ja äänikokonaisuuden vaikutuksista


ja siitä vähitellen liutaan äänimaailman sisään ja sallimme itsemme

ottaa omaa voimaamme vastaan sieltä missä se on ollut meillä niin kauan

piilossa.

kysy lisää:

Helge :0400511597

Tai voimatie(at)gmail.com